Wash the fish, remove the entrails, cut off the fins. Prepare onion, mayonnaise, pepper, salt, parchment paper.
Помойте рыбу, удалите внутренности, отрежьте плавники. Подготовьте лук, майонез, перец, соль, пергаментную бумагу.
Peel the onion and cut into rings. Mix mayonnaise with ground black pepper and salt and mix thoroughly.
Очистьте лук от шелухи и нарежьте кольцами. Смешайте майонез с черным молотым перцем и солью и тщательно перемешайте.
Line a baking sheet with parchment paper. Place onion rings on it. Place the mackerel on the onion bed, previously coated on both sides and inside with a mixture of mayonnaise, pepper and salt. Preheat the oven to 180°C and bake the mackerel for 30 minutes until golden brown.
Застелите противень пергаментной бумагой. Сложите на нее кольца лука. На подушку из лука выложите скумбрию, предварительно обмазанную с двух сторон и изнутри смесью из майонеза с перцем и солью. Разогрейте духовку до 180°C и запекайте скумбрию 30 минут до золотистого цвета.
Place the baked onion on a dish and the mackerel on it. Garnish the fish with chopped parsley.
Выложите на блюдо запеченный лук, на него - скумбрию. Украсьте рыбу рубленной зеленью петрушки.