Prepare the slow cooker and all products according to the list of ingredients. Peel onions, garlic, carrots. Wash the tomatoes and chicken wings. Cook some meat broth in advance.
Приготовьте мультиварку и все продукты по списку ингредиентов. Лук, чеснок, морковь почистите. Помидоры и куриные крылышки вымойте. Заранее сварите немного мясного бульона.
Take onions and carrots. Cut the onion, parsley root randomly, and carrots into thin slices. Squeeze the garlic through a press.
Возьмите лук и морковь. Нарежьте лук, корень петрушки произвольно, а морковь - тонкими кружочками. Чеснок выдавите через пресс.
Place the tomatoes in boiling water for a couple of minutes. Cut the top of the tomato, pull the edges and remove the skin.
Помидоры опустите на пару минут в кипяток. Сверху надрежьте помидор, потяните за края и снимите кожицу.
Cut the peeled soft tomatoes into large cubes; they will still shrink in size when frying.
Очищенные от кожицы мягкие помидоры нарежьте крупными кубиками, они все равно уменьшатся в размере при жарке.
Pour olive oil into the multicooker bowl, add onions, carrots and garlic. Turn on the “frying” mode for 10 minutes.
В чашу мультиварки налейте оливковое масло, выложите туда лук, морковь и чеснок. Включите режим “жарка” на 10 минут.
At the end of the mode, add broth and tomatoes to the multicooker bowl and add salt. Close the lid, select the “quenching” mode. Cook for 10 minutes.
По окончании режима добавьте в чашу мультиварки бульон и помидоры, посолите. Закройте крышку, выберите режим “тушение”. Готовьте в течение 10 минут.
Coat the wings with a mixture of sour cream, salt and paprika. Place in a slow cooker and cook in the “baking” mode for 25 minutes.
Крылышки обмажьте смесью сметаны с солью и паприкой. Сложите в мультиварку и готовьте в режиме “выпечка” 25 минут.
Place the wings with vegetables on a plate, sprinkle with chopped herbs. Serve with noodles.
Выложите крылышки с овощами на тарелку, посыпьте нарезанной зеленью. Подавайте с лапшой.