Prepare all ingredients according to the list. Wash the garlic and peel it.
Приготовьте все ингредиенты по списку. Помойте чеснок и очистьте его от шелухи.
Take the cheese and grate it on a coarse grater. Place in a container. Pass the garlic through a press, add to the cheese and stir.
Возьмите сыр и натрите его на крупной терке. Сложите в емкость. Чеснок пропустите через пресс, добавьте к сыру и перемешайте.
Add sour cream to the cheese with garlic, sprinkle with salt, ground black pepper and mix everything thoroughly. Leave for a while to let the sauce infuse.
К сыру с чесноком добавьте сметану, посыпьте солью, черным молотым перцем и все тщательно перемешайте. Оставьте на некоторое время, чтобы соус настоялся.
Place the salsa in a sauce boat and garnish with sprigs of parsley and dill. Serve with country fried potatoes and fresh tomatoes.
Выложите сальсу в соусник, украсьте веточками петрушки и укропа. Подавайте с жареной картошкой по-деревенски и свежими помидорами.