Prepare all ingredients according to the list. Peel the onions and garlic, remove the casings from the sausages.
Приготовьте все ингредиенты по списку. Лук и чеснок очистите от кожуры, сосиски – от оболочки.
Cut the garlic into slices, the onion into small cubes, and the sausages into thin slices of equal thickness. Place everything in a frying pan, add salt, add spices and fry in sunflower oil until the sausages are browned.
Нарежьте чеснок кружочками, лук мелкими кубиками, сосиски тонкими кружочками одинаковой толщины. Выложите все в сковороду, посолите, добавьте специи и обжарьте на подсолнечном масле до тех пор, пока сосиски не подрумянятся.
Fry sausages with garlic and onions in a frying pan with cream and simmer over low heat for 5 minutes.
Обжаренные на сковороде сосиски с чесноком и луком залейте сливками и тушите на медленном огне в течение 5 минут.
While the sausages are frying, cook the pasta until half cooked - al dente. Pour 2.5 liters of water into the pan. When the water boils, add salt and add the pasta without breaking it. Cook over medium-high heat for 2 minutes less than package directions. Drain the water and immediately add the pasta to the pan with the sauce and stir everything together.
Пока сосиски обжариваются, сварите пасту до полуготовности - аль-денте. Налейте в кастрюлю 2,5 литра воды. Когда вода закипит, добавьте соль, опустите туда пасту, не ломая. Варите на умеренно сильном огне на 2 минуты меньше, чем указано на упаковке. Слейте воду и сразу же переложите пасту в сковороду с соусом и все перемешайте.
Place the pasta on an original dish and garnish with parsley sprigs.
Выложите пасту на оригинальное блюдо, украсьте веточками петрушки.