Prepare all the vegetables and herbs according to the list. Wash the zucchini, tomato, parsley. Peel the onion.
Приготовьте все овощи и зелень по списку. Помойте кабачок, помидор, петрушку. Лук почистите.
Cut the zucchini into rings 5 mm thick, cut the tomato into cubes, finely chop the onion.
Нарежьте кабачки кольцами толщиной 5 мм, помидор нарежьте кубиками, лук мелко нашинкуйте.
Pour a small amount of vegetable oil into a frying pan and fry the zucchini on both sides until light golden brown.
Налейте небольшое количество растительного масла в сковороду, обжарьте кабачки с двух сторон до светло-золотистого цвета.
Separately, fry the onion in a frying pan in a small amount of vegetable oil. Mix onions with tomatoes, herbs, salt and stir. Place the tomato, onion and herb filling on the zucchini circle and fold it in half.
Отдельно обжарьте лук на сковороде в небольшом количестве растительного масла. Смешайте лук с помидорами, зеленью, посолите и перемешайте. Положите начинку из помидоров с луком и зеленью на кружок кабачка и сверните его пополам.
Place the beautifully rolled zucchini rings with filling on an original dish, garnish with a sprig of parsley.
Выложите красиво свернутые колечки кабачка с начинкой на оригинальное блюдо, украсьте веточкой петрушки.