Prepare all the vegetables and herbs according to the list, a dish for mixing ingredients, and a baking rack. Wash the tomatoes, peppers, parsley. Peel the onion.
Приготовьте все овощи и зелень по списку, блюдо для смешивания ингредиентов, решетку для запекания. Помойте помидоры, перцы, петрушку. Лук почистите.
Cut the eggplant lengthwise into 8 pieces. Cut the onion into 6-8 parts, the tomato in half. Remove the seeds from the peppers and cut each into 4 pieces.
Разрежьте баклажан вдоль на 8 частей. Луковицу разрежьте на 6-8 частей, помидор - пополам. Из перцев удалите семена и нарежьте каждый на 4 части.
Place the grill on a flat surface, place chopped eggplants, peppers, tomatoes and onions on it separately from each other, brush the vegetables with vegetable oil.
Положите решетку на ровную поверхность, разложите на ней отдельно друг от друга нарезанные баклажаны, перец, помидор и лук, смажьте овощи растительным маслом.
Place the grill with vegetables in the oven at 180°C or in a convection oven and bake until they are soft. Place the vegetables from the grill onto a dish, remove the skin from the tomato, add salt and stir.
Решетку с овощами поставьте в духовку на 180°C или аэрогриль и запекайте пока они не станут мягкими. Выложите овощи с решетки на блюдо, с помидора снимите кожицу, посолите и перемешайте.
Place the appetizer on an original dish and garnish with chopped herbs.
Выложите закуску на оригинальное блюдо, украсьте рубленой зеленью.