Wash the mackerel and remove all the bones. Cut the fillet into portions. Peel the onion and cut into rings.
Скумбрию вымойте и удалите все косточки. Нарежьте филе на порционные куски. Лук очистите и нарежьте кольцами.
Place the pieces of fish in a container. Add chopped onion to the fish.
Выложите куски рыбы в ёмкость. Отправьте нарезанный лук к рыбе.
Prepare the marinade: add vinegar, vegetable oil, water, red and black pepper, seasoning “for Korean carrots” and tomato paste into a small bowl. Mix all ingredients thoroughly, put on fire and bring to a boil.
Готовим маринад: в небольшую мисочку добавьте уксус, растительное масло, воду, перец красный и черный, приправу “для корейской моркови” и томатную пасту. Тщательно перемешайте все ингредиенты, поставьте на огонь и доведите до кипения.
Pour the hot marinade over the fish and onions, mix gently and place in the refrigerator to marinate for 24 hours.
Горячим маринадом залейте рыбу с луком, аккуратно перемешайте и отправьте в холодильник мариноваться на 24 часа.
Serve mackerel with a side dish of vegetables and rice noodles.
Подавайте скумбрию с гарниром из овощей и рисовой лапшой.