Recipes / Appetizing mackerel with vegetables in sour cream sauce Аппетитная скумбрия с овощами в сметанном соусе
In many cuisines, juicy mackerel is appreciated because it is good in any form. It is boiled, stewed, fried, stuffed, baked, salted, pickled and smoked. Everyone can choose a cooking recipe according to their taste preferences. Fish goes very well with vegetables. And in addition to delicious sauces, for example, sour cream, the dish will definitely go down with a bang.
Во многих кухнях сочная скумбрия пользуется большой популярностью: она вкусна в любом виде. Её варят, тушат, жарят, фаршируют, запекают, солят, маринуют и коптят. Каждый может подобрать способ приготовления по своему вкусу. Рыба отлично сочетается с овощами. А в сочетании с аппетитными соусами, например со сметаной, блюдо обязательно понравится.
Steps / Шаги:
Wash and clean the fish. Cut into pieces. Peel fresh vegetables. Grate the carrots. Chop the onion.
Помойте и очистите рыбу. Нарежьте на куски. Очистите свежие овощи. Натрите морковь. Нарежьте лук.
Pour oil into the cauldron and fry the fish on both sides for 10 minutes. Place carrots on top. After 10 minutes, add the onion. Stir gently and lightly fry. Salt and pepper. Pour in sour cream and simmer for 30 minutes.
Налейте в казан масло и обжарьте рыбу с двух сторон по 10 минут. Засыпьте сверху морковь. Через 10 минут добавьте лук. Аккуратно перемешайте и слегка обжарьте. Посолите, поперчите. Залейте сметаной и тушите 30 минут.
Serve the dish with a fresh vegetable salad.
Подавайте блюдо с салатом из свежих овощей.