Cut the bacon into thin slices, bread into cubes. Clean the mackerel. Cut the pulp into pieces. Cut the tomato into quarters. Tear the salad.
Бекон нарежьте на тонкие ломтики, хлеб – на кубики. Очистите скумбрию. Мякоть нарежьте на кусочки. Помидор разрежьте на четвертинки. Порвите салат.
Heat up the frying pan. Fry the bacon on both sides for 6 minutes. Preheat the oven to 220 degrees. Pour half the butter into the pan, add the bread and stir. Place in the oven and bake for 10 minutes.
Разогрейте сковородку. Обжарьте бекон с двух сторон 6 минут. Разогрейте духовку до 220 градусов. Налейте в противень половину масла, положите хлеб и перемешайте. Поставьте в духовку и запекайте 10 минут.
Place the salad on a plate. Place fish, tomatoes and bacon on top. Whisk lemon juice with remaining oil. Season with salt and pepper. Pour dressing over salad.
Салат положите в тарелку. Сверху поместите рыбу, помидоры и бекон. Лимонный сок взбейте с оставшимся маслом. Посолите и поперчите. Полейте салат заправкой.
Before serving, place croutons on top of the dish and immediately bring them to the table so that they remain crispy.
Перед подачей на блюдо сверху положите сухарики и сразу несите на стол, чтоб они оставались хрустящими.