Clean, remove the insides of the mackerel and wash it. Wash and chop the greens. Cut the lemon into half circles.
Очистите, удалите внутренности скумбрии и помойте ее. Вымойте и нарежьте зелень. Нарежьте лимон полукругами.
Salt and pepper the fish. Mix herbs with butter. Fill the fish with this mixture. Place lemon on the fish. Preheat the oven to 220 degrees.
Посолите и поперчите рыбу. Смешайте зелень со сливочным маслом. Рыбу заполните этой смесью. Положите в рыбу лимон. Разогрейте духовку до 220 градусов.
Wrap the fish in foil and place in the oven. Bake the fish in foil for 20 minutes at 220 degrees.
Заверните рыбу в фольгу и поместите в духовку. Запекайте рыбу в фольге 20 минут при температуре 220 градусов.
Serve the dish by making a cut in the foil and unfolding the edges. Serve with rice and fresh salad.
Подавайте блюдо, сделав надрез в фольге и развернув края. Подавайте с рисом и свежим салатом.