Clean the fish from entrails, films, and heads, rinse thoroughly and dry. Peel the onion and garlic, wash and grate on a fine grater. Marinate the fish for at least 2.5 hours. Prepare and light the grill.
Очистите рыбу от внутренностей, пленок, головы, тщательно промойте и обсушите. Лук и чеснок очистите, помойте и натрите на мелкой терке. Рыбу маринуйте не меньше 2,5 часов. Подготовьте и разожгите мангал.
In a deep plate, mix mayonnaise with ketchup, mustard, oil, grated onion and garlic. Salt, pepper and mix thoroughly.
В глубокой тарелке смешайте майонез с кетчупом, горчицей, маслом, натертым луком и чесноком. Посолите, поперчите и тщательно перемешайте.
Coat fish carcasses with marinade on all sides and leave to marinate for three hours.
Тушки рыбы смажьте маринадом со всех сторон и оставьте мариноваться на три часа.
Grease a barbecue grate with oil, place the fish on it and fry, turning occasionally, until golden brown, about 6-7 minutes on each side. Serve the dish hot.
Решетку для барбекю смажьте маслом, выложите на нее рыбу и обжаривайте периодически переворачивая, до золотистого цвета, примерно по 6-7 минут с каждой стороны. Подавайте блюдо горячим.
Serve baked mackerel with fresh vegetable salad or grilled vegetables and tartar sauce.
Подайте печеную скумбрию с салатом из свежих овощей или овощами гриль, с соусом тартар.