Wash the potatoes and boil them in their skins in salted water until tender, cool and peel. Clean the fish from entrails, films and fins, cut into boneless fillets, and rinse thoroughly. Preheat the oven.
Картофель помойте и отварите в кожуре, в подсоленной воде до готовности, остудите и очистите. Рыбу очистите от внутренностей, пленок и плавников, разделайте на филе без костей, тщательно промойте. Духовку нагрейте.
Open the cleaned mackerel fillet, sprinkle with khmeli-suneli, salt, pepper and brush with mayonnaise.
Очищенное филе скумбрии раскройте, посыпьте хмели-сунели, солью, перцем и смажьте майонезом.
Grate the potatoes on a medium grater and place them on one half of the mackerel, grate the cheese on top on a fine grater and cover with the free half of the fish.
Натрите картофель на средней терке и выложите его на одну половину скумбрии, сверху натрите на мелкой терке сырок и накройте свободной половиной рыбы.
Grease the foil with vegetable oil, carefully transfer the fish onto it and wrap the mackerel tightly in foil. Bake at 200℃ for 25 minutes. Serve the stuffed fish hot, cut into portions.
Фольгу смажьте растительным маслом, переложите аккуратно на нее рыбу и плотно заверните скумбрию в фольгу. Запекайте при температуре 200 ℃ в течение 25 минут. Подавайте фаршированную рыбу горячей, нарезанную порционными кусками.
Prepare a sauce based on cream, broccoli, garlic and white wine for the fish.
Приготовьте к рыбе соус на основе сливок, брокколи, чеснока и белого вина.