Thoroughly clean and rinse the fish, cut into portions. Wash and chop the dill. Marinate the fish in the marinade for 2 hours. Prepare the grill or barbecue.
Тщательно очистите и промойте рыбу, нарежьте на порционные куски. Укроп промойте и измельчите. Замаринуйте рыбу в маринаде в течение 2 часов. Подготовьте гриль или мангал.
Prepare a marinade for fish by mixing Teriyaki sauce with oyster sauce and chopped dill, add pepper to taste. Mix mackerel with marinade.
Приготовьте маринад для рыбы, смешав соус «Терияки» с устричным соусом и измельченным укропом, перец добавьте по вкусу. Смешайте скумбрию с маринадом.
Grease the grill grate with oil. Grill marinated fish for 7 minutes on each side until crispy. Serve the grilled fish hot.
Смажьте решетку гриля маслом. Обжаривайте маринованную рыбу на гриле по 7 минут с каждой стороны до поджаристой корочки. Подавайте рыбу гриль горячей.
Serve the mackerel with sauce and a salad of fresh vegetables.
Подайте к скумбрии соус и салат из свежих овощей.