Before cooking, the fillets must be defrosted, then clean the fish fillets under cool water pressure. Dry the fish from moisture using dry disposable napkins. Uncut ready-made mackerel fillets can be cut yourself.
Перед началом готовки филе необходимо разморозить, затем очистите рыбное филе под напором прохладной воды. Просушите рыбу от влажности с помощью сухих одноразовых салфеток.Не разделанное готовое филе скумбрии можно разделать самостоятельно.
Prepare the batter. Mix milk, egg and flour. Place mackerel fillets in the batter and let the fillets marinate for an hour. The texture of the batter should be similar to sour cream.
Приготовьте кляр. Перемешайте молоко, яйцо и муку. Положите в кляр филе скумбрии и дайте филе час замариноваться. Кляр по текстуре должен быть похожим на сметану.
Pour some vegetable oil into the multicooker bowl, then heat the oil, then place the fillet in the bowl. Turn on the "Fry" mode and leave the fillet to cook for 20 minutes.
Налейте немного растительного масла в чашу мультиварки, затем разогрейте масло, после того положите филе в чашу. Включите режим "Жарка" и оставьте филе готовиться на 20 минут.
The solemnity of the finished dish will be added by greens, which can be used as decoration on the plate; greens will also be a pleasant addition to the taste. An accent on lemon, olives or vegetables will help you serve mackerel fillet effectively. An appetizing combination of the dish will turn out together with mashed potatoes.
Торжественности готовому блюду добавит зелень, которую можно использовать в качестве декора на тарелке, зелень также будет приятным дополнением ко вкусу. Эффектно подать на стол филе скумбрии поможет акцент на лимоне, оливках или овощах. Аппетитное сочетание блюда получится совместно с картофельным пюре.