Prepare all the necessary products. Wash the chicken and vegetables. Boil water to cook tomatoes.
Подготовьте все необходимые продукты. Помойте курицу и овощи. Накипятите воду для приготовления помидор.
Place the chicken in a preheated frying pan and fry on both sides until golden brown without adding oil. The chicken is fried in its own juices. Once cooked, place the chicken in the pan.
На заранее разогретую сковороду выложите курицу и обжарьте с двух сторон до золотистой корочки без добавления масла. Курица жарится в собственном соку. После приготовления поместите курицу в кастрюлю.
Make a fry from the onions. First, peel the onion and rinse it. Chop it lengthwise into small slices, shaped like a feather. In a heated frying pan, melt a piece of butter and add the onion there. Simmer the onion, covered, stirring occasionally until it becomes soft and translucent. This will take 10-15 minutes. Place the cooked onions in the pan with the chicken.
Сделайте зажарку из лука. Для начала очистите лук и промойте его. Продольно нашинкуйте его мелкими ломтиками, по форме напоминающими перо. На разогретой сковороде растопите кусочек масла и выложите туда лук. Тушите лук под крышкой периодически помешивая пока он не станет мягким и прозрачным. Это займет минут 10-15. Положите приготовленный лук в кастрюлю с курицей.
Place ripe tomatoes in a container, pour boiling water over them for 2-3 minutes, then carefully remove the skin and cut into small cubes. Place the tomatoes in a heated frying pan and simmer until softened for 10-15 minutes without adding oil. Then also put them in the pan.
Поместите спелые помидоры в емкость, залейте их кипятком на 2-3 минуты, затем аккуратно снимите кожицу и нарежьте мелкими кубиками. Выложите помидоры в разогретую сковороду и тушите до размягчения минут 10-15 без добавления масла. После также положите их в кастрюлю.
Add tomato paste to the pan and mix all ingredients. Cover with a lid and leave to simmer for 20 minutes without adding oil. The chicken should be cooked in tomato juice.
В кастрюлю добавьте томатную пасту и перемешайте все ингредиенты. Накройте крышкой и оставьте томиться минут 20 без добавления масла. Курица должна готовиться в томатном соке.
Peel the garlic and crush it under a press. Finely chop the cilantro. After cooking the chicken, add garlic, cilantro, khmeli-suneli seasoning and salt. Mix everything thoroughly.
Очистите чеснок и измельчите его под прессом. Мелко нашинкуйте кинзу. После приготовления курицы добавьте чеснок, кинзу, приправу хмели-сунели и соль. Тщательно все перемешайте.
If you like things spicier, add red chili pepper. You can serve chakhokhbili with potatoes, rice, green beans and white bread, garnishing it with herbs, which will add brightness.
Если вы любите блюда поострее, добавьте красный перец чили. Подавать чахохбили можно с картофелем, рисом, стручковой фасолью и белым хлебом, украсив его зеленью, которая придаст яркости.