Prepare all the necessary products. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все необходимые продукты. Поставьте разогреваться духовой шкаф до 180 °C.
Wash the mackerel, cut off the head, fins and tail, and, after making a cut, remove the insides. Rinse thoroughly again and dry with paper towel. Peel the onion and wash it along with the dill. Place the fish on foil and, through a longitudinal cut on the belly, add 30 g of onion and 5 g of dill, and add salt. Wrap the mackerel in foil and bake for 30 minutes.
Скумбрию помойте, отрежьте голову, плавники и хвост, и, сделав разрез, достаньте внутренности. Снова тщательно помойте и просушите бумажным полотенцем. Почистите лук и помойте его вместе с укропом. Положите рыбу на фольгу и через продольный разрез на брюшке положите 30 г лука и 5 г укропа, посолите. Заверните скумбрию в фольгу и отправьте запекаться на 30 минут.
Prepare the dressing. Finely chop the remaining onion, dill and capers. When the fish is cooked, remove it from the oven, cool it and use a fork to separate the fillets from the bones. Combine fish, onion, dill, capers, butter, cream cheese and black pepper and mix thoroughly.
Приготовьте заправку. Оставшийся лук, укроп и каперсы мелко нарежьте. Когда рыба приготовится, достаньте ее из духовки, охладите и при помощи вилки отделите филе от костей. Смешайте рыбу, лук, укроп, каперсы, сливочное масло, творожный сыр и черный перец и тщательно перемешайте.
Riet can be used as a basis for sandwiches on the holiday table, and for complex sandwiches for a snack. You can serve riet with crackers and toasted white bread.
Риет можно использовать как основу для бутербродов на праздничный стол, так и для сложных сэндвичей для перекуса. Подавать риет можно с крекерами и подсушенным белым хлебом.