Wash the thighs and cut them in half. Wash vegetables and herbs. Finely chop the onion and greens. Grate the tomatoes. Beat the eggs with a fork.
Бедрышки помойте и разрубите на половину. Помойте овощи и зелень. Лук и зелень нарежьте мелко. Помидоры натрите на терке. Яйца взбейте вилкой.
Melt the butter in a frying pan and add the chicken thighs, fry on all sides. Add onion, stir and cook for 5 minutes.
В сковороде растопите масло и выложите куриные бедрышки, обжарьте, с о всех сторон. Добавьте лук, перемешайте и готовьте 5 минут.
Add tomatoes, sugar, salt, suneli hops and pepper. Stir and simmer covered.
Добавьте помидоры, сахар, соль, хмели-сунели и перец. Перемешайте и тушите под крышкой.
After 30 minutes, add chopped garlic, beaten eggs, stir and cook for another 5 minutes. Stir the dish again, sprinkle with cilantro and simmer for a couple of minutes.
Через 30 минут добавьте измельченный чеснок, взбитые яйца, перемешайте и готовьте еще 5 минут. Снова перемешайте блюдо, посыпьте кинзой и потомите пару минут.
Serve hot with fresh cucumber salad and a slice of rye bran bread.
Подавайте горячим с салатом из свежих огурцов и ломтиком ржаного хлеба с отрубями.