Wash the mackerel, remove the entrails and cut into rings no more than two centimeters thick. Chop the onion and grate the carrots.
Скумбрию вымойте, очистите от внутренностей и нарежьте кольцами толщиной не более двух сантиметров. Лук нарежьте, морковь натрите на терке.
Place the chopped potatoes and bulgur into a saucepan of boiling water. Simmer over low heat for 10 minutes after boiling.
В кастрюлю с кипящей водой опустите нарезанный картофель и булгур. Варите на медленном огне в течение 10 минут после закипания.
Pour oil into a hot frying pan, fry the onions and carrots and add to the soup. Next, put the fish, bay leaf and spices into the pan, add salt and cook over low heat for another 10 minutes after boiling.
На раскаленную сковороду налейте масло, обжарьте лук и морковь и добавьте в суп. Далее положите в кастрюлю рыбу, лавровый лист и специи, посолите и варите на медленном огне еще 10 минут после закипания.
Serve mackerel and bulgur soup with sour cream and finely chopped herbs.
Подавайте суп со скумбрией и булгуром со сметаной и мелко нарезанной зеленью.