Peel the onion and cut into half rings. Clean the fish from the insides.
Лук очистите, нарежьте полукольцами. Рыбу очистите от внутренностей.
Prepare the marinade: grate the lime zest and squeeze the juice out of the pulp, peel the garlic, place the garlic, herbs, lime juice and zest, vegetable oil, pepper, salt and cloves in a blender bowl, and blend until smooth.
Приготовьте маринад: цедру лайма натрите на тёрке и из мякоти выжмите сок, чеснок очистите, поместите в чашу блендера чеснок, зелень, сок и цедру лайма, растительное масло, перец, соль и гвоздику, и взбейте до однородной массы.
Place the onion rings in the mold. Make lattice-shaped cuts on the carcass and place the fish on the bow. Pour over the prepared marinade and leave to marinate for at least 1 hour.
Луковые кольца выложите в форму. Сделайте на тушке надрезы в виде решетки и уложите рыбину на лук. Полейте приготовленным маринадом и оставьте мариноваться минимум на 1 час.
Boil the cabbage in boiling water for 5 minutes and drain in a colander.
Капусту проварите в кипящей воде в течение 5 минут и отбросьте на дуршлаг.
In a hot frying pan, fry the cabbage in butter until nice, tender, golden brown and sprinkle with nutmeg. Grill the mackerel until golden brown on each side.
На раскаленной сковороде в сливочном масле обжарьте капусту до приятного, нежного, золотистого цвета и посыпьте мускатным орехом. Скумбрию обжарьте на гриле до золотистой корочки с каждой стороны.
Serve cabbage with baked fish, sprinkling with lemon juice and generously sprinkling with aromatic herbs.
Подавайте капусту с запеченной рыбой, взбрызнув лимонным соком и щедро посыпав ароматной зеленью.