Remove heads and tails. Peel the onion and cut it into rings. Cut the fish into portions. In a separate bowl, mix mayonnaise, ketchup and salt.
Удалите головы и хвосты. Очистите лук и нарежьте его на кольца. Нарежьте рыбу на порционные кусочки. В отдельной чаше смешайте майонез, кетчуп и соль.
Roll each piece in the resulting sauce. Place coated pieces of mackerel in a baking dish, alternating with onion rings, and pour the remaining sauce on top of the fish.
Каждый кусочек обваляйте в полученном соусе. Уложите в форму для запекания обмазанные кусочки скумбрии, чередуя с кольцами лука и вылейте остатки соуса сверху на рыбу.
Place in an oven preheated to 170°C and bake for 30 minutes.
Отправьте в разогретую до 170°С духовку и выпекайте в течение 30 минут.
Place the fish on a plate, alternating pieces of baked fish with pieces of onion. Serve sprinkled with finely chopped aromatic herbs and a side dish of pasta.
Рыбку уложите на блюдо, чередуя кусочки запеченной рыбы с кусочками лука. Подавайте, присыпав мелко нарезанной ароматной зеленью, с гарниром из макарон.