Cut off the heads, tails and completely remove all bones; if desired, you can also remove the skin. Cut each fillet into 2-3 pieces, salt and pepper to taste. Roll fish pieces in flour. Finely chop a bunch of dill.
Отрежьте головы, хвосты и полностью удалите все кости, по желанию можно снять и кожицу. Разрежьте каждое филе на 2-3 части, посолите и поперчите по вкусу. Рыбные кусочки обваляйте в муке. Пучок укропа мелко нарежьте.
In a well-heated frying pan, fry each fish piece in vegetable oil until golden brown on both sides.
На хорошо разогретой сковороде обжарьте каждый рыбный кусочек на растительном масле до золотистого цвета с двух сторон.
Take a deep frying pan, add cream, chopped dill, salt, black peppercorns and pieces of fried mackerel. Cover with a lid and simmer the dish for 10-12 minutes over low heat.
Возьмите глубокую сковороду, добавьте сливки, измельченный укроп, соль, черный перец горошком и кусочки поджаренной скумбрии. Накройте крышкой и томите блюдо 10-12 минут на минимальном огне.
Serve fish stewed in cream with mashed potatoes and carrot and walnut salad.
Подавайте рыбку, томленную в сливках, с картофельным пюре и салатом из моркови и грецких орехов.