Cut the mackerel, removing all the bones. Cut the resulting fillet into small portions. Peel the carrots and cucumber and cut into thin strips. Cut a bunch of green onions into long (about 5-6 cm) strips. Chop the garlic and ginger cloves.
Разделайте скумбрию, удалив при этом все косточки. Получившееся филе нарежьте на небольшие порционные кусочки. Морковь и огурец очистите и нарежьте тонкой соломкой. Пучок зеленого лука нарежьте на длинные (примерно 5-6 см.) полоски. Измельчите зубчики чеснока и имбиря.
Place the pieces in a container, add salt, vinegar, stir and leave to marinate for 30 minutes.
Выложите кусочки в ёмкость, добавьте соль, уксус, перемешайте и оставьте на 30 минут мариноваться.
Place all the vegetables in a container, add salt, add sugar and leave for 30 minutes so that they release their juice.
Все овощи сложите в ёмкость, посолите, добавьте сахар и оставьте на 30 минут, чтобы они пустили сок.
Prepare Korean hot sauce: put garlic, ginger, paprika, coriander, black pepper, hot pepper, sesame, lime juice in a bowl and pour in hot vegetable oil. Stir.
Готовим корейский острый соус: в миску положите чеснок, имбирь, паприку, кориандр, черный перец, острый жгучий перец, кунжут, сок лайма и залейте раскаленным растительным маслом. Перемешайте.
Drain the juice from the vegetables, add pickled pieces of mackerel to them and pour Korean sauce on top, stir and place in the refrigerator for 12 hours to marinate.
Слейте с овощей сок, добавьте к ним маринованные кусочки скумбрии и сверху полейте корейским соусом, перемешайте и отправьте на 12 часов в холодильник для маринования.
Serve the dish with boiled meat and a side dish of fluffy rice.
Подавайте блюдо с отварным мясом и гарниром из рассыпчатого риса.