Cut the onion into half rings. Cut the lemon into slices. Finely chop the garlic and dill. Wash the asparagus.
Лук нарежьте полукольцами. Лимон нарежьте кружочками. Чеснок и укроп мелко нарежьте. Спаржу вымойте.
Clean the mackerel from the insides and sprinkle with spices outside and inside. Insert 5-6 lemon slices into the belly of each fish, followed by asparagus and onions.
Очистите скумбрию от внутренностей и посыпьте специями снаружи и внутри. В брюшко каждой рыбы вставьте 5-6 лимонных кружочков, а затем спаржу и лук.
Place the fish in a baking dish and place in the oven preheated to 200°C for 15-20 minutes.
Выложите рыбу в форму для запекания и отправьте в духовку, разогретую до 200°С, на 15-20 минут.
Serve baked mackerel with asparagus, boiled potatoes and fresh vegetables lightly drizzled with olive oil.
Подавайте скумбрию запеченную со спаржей с отварным картофелем и свежими овощами слегка сбрызнув их оливковым маслом.