Boil the eggs. Peel and grate carrots, eggs and cheese. Finely chop the greens. Remove the kernels from the walnuts and finely chop them with a knife. Open the can and mash it with a fork. Mix carrots with nuts and add some mayonnaise. Take a plate on which you will form the waffle “cake”.
Отварите яйца. Морковь, яйца и сыр очистите и натрите на терке. Мелко измельчите зелень. Из грецких орехов извлеките ядра и мелко порубите их ножом. Откройте консерву и разомните её вилочкой. Смешайте морковь с орехами и добавьте часть майонеза. Возьмите блюдо, на котором вы будете формировать вафельный “торт”.
First layer: take a waffle sheet, grease it with mayonnaise and lay out mashed canned fish (mackerel).
Первый слой: возьмите вафельный лист, смажьте его майонезом и выложите размятую рыбную консерву (скумбрии).
Second layer: place the next waffle layer on the fish, brush with mayonnaise and place carrots with walnuts and mayonnaise.
Второй слой: на рыбу уложите следующий вафельный корж, смажьте майонезом и выложите морковь с грецкими орехами и майонезом.
Third layer: place the waffle cake on the carrots, brush with mayonnaise and lay out the grated eggs, sprinkle them with finely chopped herbs.
Третий слой: уложите вафельный корж на морковь, смажьте майонезом и выложите тертые яйца, присыпьте их мелко нарубленной зеленью.
Fourth layer: place the waffle cake on the eggs with herbs, brush with mayonnaise and sprinkle with grated cheese. Decorate the top as desired.
Четвертый слой: уложите вафельный корж на яйца с зеленью, смажьте майонезом и присыпьте тертым сыром. Украсьте сверху по вашему желанию.
Serve the fish cake in portions and decorate the top with finely chopped herbs.
Подавайте рыбный торт порционно украсив сверху мелконарезанной зеленью.