Clean the mackerel, cut off the head and tail, and cut into large portions. Peel the onion and cut into rings.
Очистите скумбрию, отрежьте голову, хвост, и нарежьте на крупные порционные куски. Лук очистите и нарежьте кольцами.
Add soy milk, bay leaf, salt, pepper to the pan and bring to a boil.
В сковороду добавьте соевое молоко, лавровый лист, соль, перец и доведите до кипения.
Place onion and fish pieces into boiling milk. Cover with a lid and simmer over low heat for 10-12 minutes, turn off the heat, but do not open the lid, the fish should still “cook” for 10-15 minutes.
В кипящее молоко положите лук и кусочки рыбы. Накройте крышкой и тушите на медленном огне в течение 10-12 минут, выключите огонь, но крышку не открывайте, рыба должна еще “дойти” в течение 10-15 минут.
Place the finished mackerel on a serving plate, sprinkle with finely chopped dill and serve with boiled potatoes sprinkled with butter.
Готовую скумбрию выложите на порционную тарелку, присыпьте мелконарезанной зеленью укропа и подайте с отварным картофелем, политым сливочным маслом.