Cut off the mackerel's head, tail and completely remove all bones. Peel the onion and chop finely.
У скумбрии отрежьте голову, хвост и полностью удалите все кости. Лук очистите и мелко нарежьте.
Place the fillet in boiling water and cook for 5 minutes. Pour milk over the oatmeal and leave it to soak. Cool the boiled mackerel carcass, break it into pieces and grind with a blender.
Филе опустите в кипящую воду и проварите в течение 5 минут. Залейте овсяные хлопья молоком и оставьте их набухать. Отваренную тушку скумбрии остудите, разломите на куски и измельчите блендером.
Combine chopped mackerel fillet with swollen oatmeal, beat in one egg, add salt, pepper, and finely chopped onion.
Измельченное филе скумбрии соедините с набухшей овсянкой, вбейте одно яйцо, добавьте соль, перец, мелко нарезанный лук.
Pour vegetable oil into a hot frying pan and spoon in the resulting minced fish. Fry the fish cutlets on both sides until golden brown.
На раскаленную сковороду налейте растительное масло и выкладывайте столовой ложкой получившийся рыбный фарш. Обжарьте рыбные котлетки с двух сторон до золотистой корочки.
Serve fish cakes with mashed potatoes and seasonal vegetables.
Подавайте рыбные котлетки с картофельным пюре и сезонными овощами.