Clean the fish and remove all bones, add salt and spices.
Рыбу очистите и удалите все кости, посолите и добавьте специи.
Prepare the marinade: pour honey, water, vinegar and soy sauce, ginger, coriander, garlic, sugar and starch into a separate bowl, and mix thoroughly for 1 minute.
Готовим маринад: в отдельную мисочку налейте мёд, воду, уксус и соевый соус, имбирь, кориандр, чеснок, сахар и крахмал, и тщательно перемешайте в течение 1 минуты.
Heat a frying pan, pour oil into it and fry the mackerel fillet on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду, влейте в неё масло и обжарьте филе скумбрии с двух сторон до золотистой корочки.
Then pour in the prepared marinade, reduce the heat and simmer in the marinade for 3-4 minutes.
Затем влейте подготовленный маринад, убавьте огонь и тушите 3-4 минуты в маринаде.
Serve the mackerel with a side dish of rice and a salad of vegetables and arugula, drizzled with balsamic vinegar.
Подавайте скумбрию с гарниром из риса и салатом из овощей и рукколы, сбрызнув его бальзамическим уксусом.