Wash the chicken and divide into 4 parts. Peel carrots, celery, cucumbers, pumpkin, and cut into equal cubes.
Вымойте курицу и разделите на 4 части. Очистите морковь, сельдерей, огурцы, тыкву, и нарежьте на одинаковые кубики.
Pour vegetable oil into a frying pan or shallow pan and fry the chicken quarters on each side for 5-7 minutes and place in a baking dish.
В сковороду или неглубокую кастрюлю влейте растительное масло и обжарьте четвертинки курицы с каждой стороны в течение 5-7 минут и выложите в форму для запекания.
In the pan where we just fried the chicken, put the chopped vegetables and fry over high heat for 1-2 minutes and place in the baking dish with the chicken.
В сковороду, где мы только что жарили курицу, положите нарезанные овощи и обжарьте на сильном огне в течение 1-2 минут и отправьте в форму для запекания к курице.
Pour half a liter of water, salt and pepper, add rice, chopped pickled cucumber, cover the baking dish with a lid and place in the oven preheated to 180°C to bake for 40-50 minutes.
Налейте пол литра воды, посолите, поперчите, добавьте рис, нарезанный маринованный огурец, накройте форму для запекания крышкой и отправьте в духовку разогретую до 180°С выпекаться в течение 40-50 минут.
Serve the dish with traditional Georgian pastries such as lavash, khachapuri and kubdari.
Подавайте блюдо с традиционной грузинской выпечкой, такой как лаваш, хачапури и кубдари.