Wash the tomatoes and bell peppers and cut them into small cubes. Peel the onion and chop finely with a knife or use a blender. Chop the greens and pass the garlic through a press. Wash the turkey breast and cut into medium portions.
Вымойте помидоры и сладкий перец и нарежьте их на мелкие кубики. Очистите лук и измельчите ножом мелко или воспользуйтесь блендером. Измельчите зелень, а чеснок пропустите через пресс. Вымойте грудку индейки и нарежьте на средние порционные куски.
Place the fillet pieces in a preheated frying pan with olive oil and fry on both sides over high heat. Add finely chopped onion to the pan and after two minutes pour 100 ml of white wine into it, cover with a lid and simmer for 10 minutes.
В разогретую сковороду с оливковым маслом выложите кусочки филе и обжарьте с двух сторон на сильном огне. Добавьте мелко нарезанный лук в сковороду и через две минуты влейте в неё 100 мл белого вина, накройте крышкой и тушите 10 минут.
Then add chopped tomatoes, bell peppers and 2 tablespoons of tomato paste to the pan. Add salt and pepper to your taste, stir, cover and simmer over low heat for 25-30 minutes. One minute before cooking, add dill, parsley and chopped garlic into the pan.
Затем добавьте в сковороду нарезанные помидоры, сладкий перец и 2 столовые ложки томатной пасты. Посолите, поперчите по вашему вкусу, перемешайте, накройте крышкой и тушите на слабом огне 25-30 минут. За одну минуту до готовности всыпьте в сковороду зелень укропа, петрушки и измельченный чеснок.
Serve chakhokhbili generously sprinkled with finely chopped herbs and garlic with hot sauce, aromatic pita bread and chopped vegetables.
Подавайте чахохбили щедро присыпав мелконарезанной зеленью и чесноком с острый соусом, ароматный лавашем и нарезанными овощами.