Divide the chicken into portions. Remove the skin from the tomatoes: to do this, make an incision crosswise and place them in boiling water. Chop the tomatoes and onions. Chop the prunes, garlic, parsley and cilantro as finely as possible.
Разделите курицу на порционные куски. С помидоров снимите кожицу: для этого сделайте надрез крест на крест и опустите их в кипяток. Нарежьте помидоры и лук. Как можно мельче нарежьте чернослив, чеснок, петрушку и кинзу.
In a hot frying pan, without adding oil, fry the chicken on both sides. Place the fried chicken pieces on a plate, add chopped onions to the pan, and after another 10 minutes add chopped tomatoes.
На раскаленной сковороде, без добавления масла, обжарьте курицу с двух сторон. Выложите обжаренные куски курицы на тарелку, а в сковороду добавьте нарезанный лук, а еще через 10 минут добавьте измельченные помидоры.
Add finely chopped vegetables to the pan with onion and tomato, as well as sugar, black pepper, suneli hops and salt, stir. Place the fried chicken pieces into the pan. Add water if necessary to ensure the chicken is completely covered in the vegetable sauce. Cover the pan with a lid and simmer over low heat for 40 minutes.
Добавьте мелконарезанные овощи в сковороду с луком и томатом, а также сахар, черный перец, хмели-сунели и соль, перемешайте. Погружайте кусочки обжаренной курицы в сковороду. При необходимости добавьте воды, чтобы курица полностью была покрыта овощным соусом. Накройте сковороду крышкой и тушите на слабом огне в течение 40 минут.
Place the chicken in deep bowls, pour thick sauce on top and sprinkle with finely chopped parsley and prunes.
Выложите курицу в глубокие пиалы, полейте сверху густым соусом и присыпьте мелко нарезанной петрушкой и черносливом.