Cut the peppers, onions and tomatoes into small cubes. Disassemble the cabbage into florets, place in boiling water and cook for 3-4 minutes. Then transfer it to cool water or drain in a colander. To ensure that the cabbage remains white during cooking, add citric acid to the water.
Нарежьте мелким кубиком перец, лук и томаты. Разберите капусту на соцветия, положите в кипящую воду и варите в течение 3-4 минут. Затем переложите её в прохладную воду или откиньте на дуршлаг. Для того чтобы капуста в процессе варки осталась белого цвета, добавьте в воду лимонную кислоту.
Add vegetable oil and onion to a well-heated frying pan. Fry it lightly and then add boiled cauliflower, tomatoes, and peppers to it. Mix well, cover and simmer for no more than 15 minutes over low heat.
В хорошо прогретую сковороду добавьте растительное масло и лук. Обжарьте его слегка и затем отправьте к нему отваренную цветную капусту, томаты, перец. Хорошо перемешайте, накройте крышкой и тушите не более 15 минут на слабом огне.
1 minute before cooking, salt and pepper the dish to your taste and stir.
За 1 минуту до готовности посолите и поперчите блюдо по вашему вкусу и перемешайте.
Serve cauliflower chakhokhbili with chopped herbs and boiled potatoes, lightly sprinkling them with vegetable oil.
Подавайте чахохбили из цветной капусты с рубленой зеленью и отварным картофелем, слегка сбрызнув его растительным маслом.