Wash the lamb well and dry with paper towels. Cut into portions measuring 3*3 centimeters. Peel the onion and cut into half rings. Peel the potatoes, chop the potatoes into slices. Cut each tomato crosswise and pour boiling water over it. After a minute, transfer them to a bowl of cold water and peel them. Chop the tomatoes into small cubes.
Баранину хорошо вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Нарежьте порционными кусочками размером 3*3 сантиметра. Лук очистите и нарежьте полукольцами. Очистите картофель, нашинкуйте картофель пластинами. Каждый помидор надрежьте крест-накрест и залейте крутым кипятком. Через минуту переложите их в миску с холодной водой и очистите от кожуры. Измельчите томаты мелкими кубиками.
Use a deep frying pan to fry lamb. Heat it and pour in vegetable oil. Fry the lamb pieces for twenty minutes, then add the onion, cut into half rings. Add salt and stir the dish if necessary.
Для обжаривания баранины используйте глубокую сковороду. Разогрейте её и влейте растительное масло. Обжаривайте куски баранины двадцать минут, после чего добавьте лук, нарезанный полукольцами. Посолите и при необходимости помешивайте блюдо.
After ten minutes, add the diced tomatoes and potato slices. Mix thoroughly, cover and simmer over low heat for thirty minutes. Chop the garlic cloves, hot peppers and herbs as little as possible. Two minutes before cooking, sprinkle the dish with chopped spices.
Через десять минут всыпьте помидоры, нарезанные кубиком и пластины картофеля. Тщательно перемешайте, накройте крышкой и томите на медленном огне тридцать минут. Зубчики чеснока, острый перец и зелень измельчите как можно меньше. За две минуты до готовности посыпьте блюдо измельченными специями.
Serve this dish with herbs and vegetables, a side dish of rice and traditional sauces of Georgian cuisine.
Подавайте это блюдо с зеленью и овощами, гарниром из риса и традиционными соусами грузинской кухни.