Grind the dried boletus in a blender and pour one glass of boiling water over the resulting powder. Leave to swell for 20-30 minutes. Grate the cheese on a coarse grater and mix with starch.
Измельчите сушеные подосиновики в блендере и залейте получившийся порошок одним стаканом кипятка. Оставьте набухать на 20-30 минут. Сыр натрите на крупной терке и смешайте с крахмалом.
Pour wine into the fondue pot, add the swollen mushrooms and simmer over low heat for 2 minutes. Stirring constantly, add grated cheese and spices in small portions. Bring the consistency until smooth, stirring constantly.
В фондюшницу влейте вино, добавьте набухшие грибы и проварите на медленном огне в течение 2 минут. Постоянно помешивая добавляйте тертый сыр и специи маленькими порциями. Доведите консистенцию до однородности, не переставая постоянно помешивать.
Cut the loaf into large cubes and dry in the oven in the “convection” mode for 5-6 minutes. Cut the meat appetizer of your choice into large pieces and thread onto skewers.
Батон нарежьте крупными кубиками и подсушите в духовом шкафу в режиме “конвекция” в течение 5-6 минут. Мясную закуску по вашему предпочтению нарежьте крупными кусочками и нанизайте на шпажки.
Serve the mushroom fondue with crispy baguette slices, boiled ham and pieces of smoked chicken fillet.
Подавайте грибное фондю с хрустящими кусочками багета, отварной ветчиной и кусочками копченого куриного филе.