Wash and peel the potatoes. Slice the bacon as thinly as possible. Grate two types of cheese. Pour two tablespoons of white wine into the starch. Open the pickled gherkins and cut them into 3-4 centimeter pieces.
Вымойте и очистите картофель. Нарежьте бекон как можно тоньше. Два вида сыра натрите на терке. Влейте две столовые ложки белого вина в крахмал. Откройте маринованные корнишоны и нарежьте их на кусочки размером 3-4 сантиметра.
Use a maker to make potato balls. Boil them in boiling water for 5-7 minutes. Beat off the strips of bacon, place one boiled potato ball on each bacon, pepper and salt, wrap and place on a baking sheet for further baking in the oven. Bake in an oven preheated to 180°C for 5 minutes.
С помощью шатовницы сделайте картофельные шарики. Отварите их в кипящей воде в течение 5-7 минут. Отбейте полоски бекона, выложите на каждый бекон по одному отваренному картофельному шарику, поперчите и посолите, заверните и выложите на противень для дальнейшего запекания в духовке. Выпекайте в разогретой до 180°С духовке 5 минут.
Remove the bacon-wrapped potato balls from the oven and drizzle them with the nut butter. Rub the fondue container with garlic. Place the fondue pot on the fire, pour wine into it and add grated cheese. Pour in the cherry brandy without ceasing to stir. Add the diluted starch to the fondue pot.
Достаньте из духовки картофельные шарики в беконе и сбрызните их ореховым маслом. Ёмкость для фондю натрите чесноком. Поставьте фондюшницу на огонь, влейте в неё вино и добавьте тёртый сыр. Не переставая помешивать влейте вишневое бренди. Разведенный крахмал добавьте в фондюшницу.
Place preserved gherkins and baked bacon-wrapped potato balls on a plate with sliced baguette and serve with cheese fondue.
Выложите на тарелку консервированные корнишоны и запеченные картофельные шарики в беконе с нарезанным багетом и подавайте с сырным фондю.