Prepare the broth in advance; to do this, boil water, add turkey breast, salt, spices and cook for 15 minutes over low heat. Place the cooked turkey in a container and let cool completely. Wash the cranberries.
Заранее приготовьте бульон, для этого вскипятите воду, положите туда грудку индейки, соль, специи и варите в течение 15 минут на маленьком огне. Выложите отварную индейку в емкость и дайте полностью остыть. Вымойте ягоды клюквы.
Pour sugar into the container and pour in the broth, stir gently until dissolved and simmer the syrup over low heat for 6-7 minutes, then add cranberries, pour in port wine and simmer the syrup for another 10 minutes over low heat.
В емкость всыпьте сахар и влейте бульон, аккуратно размешайте до растворения и кипятите сироп на медленном огне 6-7 минут, затем добавьте ягоды клюквы, влейте портвейн и томите сироп еще 10 минут на медленном огне.
Pour the mixture into the fondue pot. Cut the boiled turkey fillet into pieces, which are threaded onto skewers.
Перелейте массу в фондюшницу. Отварное филе индейки нарежьте на кусочки, которые нанизайте на шпажки.
Serve the fondue with sliced turkey breast, fried potato slices and roasted Brussels sprouts.
Подавайте фондю с кусочками отварного филе индейки, ломтиками жареного картофеля и обжаренной брюссельской капустой.