Soak the mushrooms in the liqueur for 30 minutes. Grate the cheese. Cut the bread into cubes and place it on long skewers.
Грибы замочите на 30 минут в ликере. Натрите сыр на терке. Хлеб нарежьте кубиками и насадите его на длинные шпажки.
Rub the fondue pot with a clove of garlic and pour in the wine. Heat over low heat and as soon as the first signs of boiling appear, add the cheese. Stirring constantly, bring the dish to a homogeneous consistency, add spices and salt to taste. Pour in the liqueur along with the mushrooms and mix well.
Фондюшницу натрите зубчиком чеснока и влейте вино. Разогревайте на медленном огне и, как только появятся первые признаки закипания, добавьте сыр. Постоянно помешивая, доведите блюдо до однородной консистенции, добавьте специй и посолите по вкусу. Влейте ликер вместе с грибами и хорошо перемешайте.
Serve with flavorful charcuterie, chopped vegetables and crusty bread.
Подавайте блюдо с ароматными мясными закусками, нарезанными овощами и хрустящим хлебом.