Peel and chop the onion. Wash the tomatoes and remove the skin from them, and cut the pulp into cubes. Place chopped tomatoes, onions, garlic, cilantro, jalapeno peppers, lime juice into a blender bowl and blend until pureed.
Лук очистите и измельчите. Вымойте помидоры и снимите с них шкурку, а мякоть нарежьте кубиками. Уложите в чашу блендера измельченные помидоры, лук, чеснок, зелень кинзы, перец халапеньо, сок лайма и взбейте блендером до состояния пюре.
Pour one glass of water into the multicooker bowl. Place the chicken in it and close the lid tightly. Cook the dish for ten minutes on high pressure. After the time has passed, place the chicken fillet in a bowl and separately drain the broth from the multicooker bowl. Using a fork, tear the chicken into long fibers.
Налейте в чашу мультиварки один стакан воды. Положите туда курицу и плотно закройте крышку. Готовьте блюдо десять минут в режиме «высокое давление». По истечению времени выложите куриное филе в миску и отдельно слейте бульон из чаши мультиварки. Используя вилку, разорвите куриное филе на длинные волокна.
Place the chicken strips back into the slow cooker, top with the salsa and cook on sauté mode for another two minutes. Stir if necessary.
Сложите обратно полоски куриного филе в мультиварку, сверху уложите сальсу и готовьте еще две минуты в режиме обжарка. При необходимости помешивайте.
Serve with a garnish of chopped celery and daikon and a sprinkle of grated Parmesan cheese.
Подавайте блюдо с гарниром из нарезанного сельдерея и дайкона и присыпьте немного тертым пармезаном.