Boil the rice until done. Peel the onion and cut into small cubes. Clean the fish, remove all the bones and cut into small cubes.
Отварите рис до готовности. Лук очистите и нарежьте мелким кубиком. Рыбу очистите, извлеките все косточки и нарежьте мелким кубиком.
Grate the margarine and mix with flour, water and salt. Knead an elastic dough, wrap it in cling film and refrigerate for 20 minutes.
Натрите Маргарин на тёрке и смешайте с мукой, водой и солью. Замесите упругое тесто, заверните его в пищевую пленку и отправьте в холодильник на 20 минут.
Take the dough, divide it in half, roll it into 2 identical layers: place the first one on a baking sheet, sliced fish on top, then boiled rice with finely chopped onion, salt and pepper and cover with the second layer of dough, pinch the edges and make a hole in the center for hot steam to escape. Bake the pie for 40 minutes at 160°C.
Возьмите тесто, разделите его пополам, раскатайте на 2 одинаковых пласта: первый выложите на противень, сверху нарезанную рыбу, затем варенный рис с мелко нарезанным луком, посолите и поперчите и накройте вторым пластом теста, защепите края и в центре сделайте дырочку для выхода горячего пара. Выпекайте пирог в течение 40 минут при 160°С.
Serve the pie warm with traditional drinks such as kvass, yogurt, kefir or homemade milk.
Подавайте пирог теплым с традиционными напитками, такими как: квас, простокваша, кефир или домашнее молоко.