Wash the mackerel and remove the head, tail and entrails. Cut the fish into portions. Peel the onion and cut into rings.
Скумбрию вымойте и очистите от головы, хвоста и внутренностей. Нарежьте рыбу на порционные куски. Лук очистите и нарежьте кольцами.
Place fish and onions in layers in a container, sprinkling each layer with coriander grains, salt and pepper. Mix vegetable oil with vinegar and pour over the fish. Place it in the refrigerator for exactly one day.
В емкость уложите слоями рыбу и лук, каждый слой пересыпая зернами кориандра, солью и перцем. Смешайте растительное масло с уксусом и залейте рыбу. Отправьте её в холодильник ровно на одни сутки.
Serve the marinated fish with pickled onions and Borodino bread and boiled potatoes.
Подавайте маринованную рыбку с маринованным лучком и бородинским хлебушком, и отварным картофелем.