Prepare all the necessary ingredients by weight or quantity. Wash the chicken. divide into pieces. Peel potatoes and other vegetables. Measure out the required amount of baking sleeve and cut it off.
Подготовить все необходимые ингредиенты по весу или количеству. Курицу помыть. разделить на кусочки. Картофель и другие овощи очистить от кожуры. Отмерять нужное количество рукава для запекания, отрезать.
Coat the chicken pieces with seasonings and adjika, add salt and pepper. Let stand for 20 minutes.
Кусочки курицы смажьте приправами и аджикой, добавьте соль, перец. Дайте постоять 20 минут.
Cut the vegetables into pieces. Potatoes into 4 parts, carrots in circles, onion rings or half rings, garlic slices, tomato cubes and add a little salt.
Овощи нарежьте кусочками. Картофель на 4 части, морковь кружочками, лук кольцами или полукольцами, чеснок пластинками, помидор кубиками и все немного посолите.
Place the vegetables in a sleeve, place chicken pieces on top, tie the sleeve and place in the oven at 200⁰C for 60 minutes.
Овощи сложите в рукав, сверху выложите кусочки курицы, рукав завяжите и отправьте в духовку 200⁰С на 60 минут.
Serve the dish very hot on a large white flat plate, garnished with sprigs of cilantro or parsley. Place cherry tomatoes or pieces of bell pepper around the perimeter of the plate. This design will make your meal festive and elegant.
Подавайте блюдо очень горячим на большой белой плоской тарелке украсив веточками кинзы или петрушки. по периметру тарелки выложите помидоры черри или кусочки болгарского перца. Такое оформление сделает ваш прием пищи праздничным и нарядным.