Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Peel potatoes, carrots, onions.
Куриное филе ополосните и промокните бумажным полотенцем. Картофель, морковь, лук очистите.
Cut the chicken fillet into large cubes measuring 1.5-2 cm.
Куриное филе нарежьте крупным кубиком размером 1,5 -2 см.
Chop the red onion into half rings.
Красный лук порубите полукольцами.
Cut the carrots into 1 cm cubes.
Морковь нарежьте кубиком размером 1 см.
Cut the potatoes into small cubes measuring 1-1.5 cm.
Картофель нарежьте небольшим кубиком размером 1-1,5 см.
Cut the tomatoes into small cubes too.
Помидоры тоже нарежьте небольшим кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken for 3-4 minutes over high heat until it browns and forms a crust. Then turn down the heat a little.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте курицу в течение 3-4 минут на сильном огне, чтобы она подрумянилась, и на ней образовалась корочка. Затем убавьте немного огонь.
Add onions and carrots and fry everything over medium heat for another 5 minutes.
Добавьте лук и морковь и жарьте все на среднем огне еще 5 минут.
Add potatoes and fry for another 5 minutes.
Добавьте картофель и жарьте еще 5 минут.
Add tomatoes to the pan and mix everything well. Salt and pepper to taste.
Добавьте в сковороду помидоры и всё хорошо перемешайте. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour in a glass of water, add spices, cover with a lid and simmer the roast over low heat for another 10-15 minutes until the vegetables are fully cooked.
Влейте стакан воды, добавьте специи, накройте крышкой и тушите жаркое на небольшом огне еще 10-15 минут до полной готовности овощей.
Sprinkle the finished roast with chopped herbs. Bon appetit.
Готовое жаркое посыпьте рубленой зеленью. Приятного аппетита.