Wash the meat well, dry with a towel, peel the onions, wash the greens. Prepare all necessary utensils.
Мясо хорошо помойте, обсушите полотенцем, лук очистьте, зелень помойте. Приготовьте всю необходимую посуду.
Rub the thighs with salt and seasonings, place in a hot frying pan and fry over high heat for 5 minutes on each side for 20 minutes.
Бедрышки натрите солью и приправами, покладите на раскаленную сковороду и обжарьте на сильном огне по 5 минут с каждой стороны в течение 20 минут.
Dice the onion and add to the chicken, simmer for 10-15 minutes. Then add ketchup, distributing it evenly. Simmer for another 20 minutes, turning the thighs regularly.
Нарежьте кубиками лук и добавьте к курице, тушите в течении 10-15 минут. Затем добавьте кетчуп, распределяя его равномерно. Тушите еще 20 минут, регулярно переворачивая бедрышки.
A couple of minutes before cooking, add finely chopped cilantro and garlic. Leave to sit for 5 minutes.
За пару минут до готовности добавьте нарезанную мелко кинзу и чеснок. Оставьте настояться 5 минут.
Boil pasta or durum wheat spaghetti or rice noodles for chakhokhbili. Serve on a large platter with the pasta on top and the chicken on top. Crush with finely grated cheese and decorate the perimeter of the plate with cucumber slices and spinach leaves. A bright, appetizing and satisfying dish is ready.
Отварите к чахохбили макароны или спагетти из твердых сортов пшеницы, или рисовую лапшу. Подавайте на большом блюде, сначала выложив макароны, а сверху курицу. Притрусите мелко натертым сыром и по периметру тарелки украсьте кружочками огурцов и листьями шпината. Яркое, аппетитное и сытное блюдо готово.