Remove the heads and tails from the mackerel. Remove all bones and cut into portions. Peel the onion and cut into half rings. Peel the carrots and cut into strips.
У скумбрии удалите головы и хвосты. Удалите все кости и нарежьте на порционные куски. Лук очистите и нарежьте полукольцами. Морковь очистите и нарежьте соломкой.
Place all the ingredients in a glass jar in layers: first mackerel, then onions, carrots, pour in cottonseed oil and add a little salt. Then do the same operation twice more.
Положите в стеклянную банку все ингредиенты слоями: сначала скумбрию, затем лук, морковь, полейте хлопковым маслом и немного присолите. Затем проделайте ту же операцию еще дважды.
Serve the fish lightly sprinkled with lemon juice with a fresh vegetable salad with added cottonseed oil.
Подавайте рыбу слегка сбрызнув лимонным соком со свежим салатом из овощей с добавлением хлопкового масла.