Open canned beans. Clean the mackerel from the insides and cut into small portions. Cut the onion and bell pepper into half rings, and grate the carrots, tomatoes and pickled cucumbers on a medium grater.
Откройте консервированную фасоль. Скумбрию очистите от внутренностей и нарежьте на небольшие порционные кусочки. Лук и болгарский перец нарежьте полукольцами, а морковь, томаты и маринованные огурцы натрите на средней терке.
Pour olive oil into a heated frying pan and fry the mackerel pieces on both sides. Place the fish on a separate plate, and add chopped onions, peppers, carrots, tomatoes and canned beans to the frying pan in which the fish was fried. Pour in half a glass of water, cover and simmer for 10 minutes.
На разогретую сковороду налейте оливковое масло и обжарьте кусочки скумбрии с двух сторон. Выложите рыбу в отдельную тарелку, а сковороду, в которой жарилась рыба положите нарезанные лук, перец, морковь, томаты и консервированную фасоль. Влейте половину стакана воды, накройте крышкой и тушите 10 минут.
Then add pieces of fried fish, pickled cucumbers, salt, sugar, spices and simmer for another 20 minutes.
Затем добавьте кусочки обжаренной рыбы, маринованные огурцы, соль, сахар, специи и тушите еще 20 минут.
Serve mackerel with white beans in portioned plates with slices of Borodino bread and sprinkle with aromatic fresh herbs on top.
Подавайте скумбрию с белой фасолью в порционных тарелках с кусочками бородинского хлеба и сверху присыпьте ароматной свежей зеленью.