Wash 2 mackerel carcasses, cut off the heads and remove the entrails. Salt and pepper the fish outside and inside.
Вымойте 2 тушки скумбрии, отрежьте головы и очистите от внутренностей. Посолите, поперчите рыбу снаружи и внутри.
Place 20-30 bay leaves in the center of the foil and mackerel on them. Pour lemon juice over the outside and inside and then place 20-30 bay leaves on top of the mackerel again. Wrap in foil and bake in a preheated oven at 180°C for 30 minutes.
В центр фольги уложите 20-30 лавровых листьев и на них скумбрию. Полейте соком лимона снаружи и внутри и после сверху на скумбрию снова уложите 20-30 лавровых листьев. Заверните в фольгу и выпекайте в разогретой духовке, при 180°С, 30 минут.
Serve the baked fish on bay leaves, decorated with finely chopped herbs and sour cream sauce.
Подавайте запеченную рыбу на лавровых листья украшенную мелконарезанной зеленью со сметанным соусом.