Fish: Wash mackerel and pollock, remove entrails, cut off heads and tails and remove all bones. Cut the onion into half rings. Grate the cheese on a coarse grater.
Рыбу: скумбрию и минтай вымойте, очистите от внутренностей, отрежьте головы и хвосты и удалите все косточки. Лук нарежьте полукольцами. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the marinade: pour flour, chili pepper, tomato paste, Provençal herbs, milk and egg into a bowl. Mix all the ingredients well and add the mackerel fillet there. Place in the refrigerator to marinate for 60 minutes.
Готовим маринад: в миску насыпьте муку, перец чили, томатную пасту, прованские травы, молоко и яйцо. Хорошо перемешайте все ингредиенты и опустите туда филе скумбрии. Отправьте в холодильник мариноваться на 60 минут.
Pour vegetable oil into a heated frying pan and fry the mackerel on each side until golden brown. Sauté the onion in a second frying pan in vegetable oil for 1-2 minutes.
На разогретую сковороду влейте растительное масло и обжарьте скумбрию с каждой стороны до золотистой корочки. Лук пассируйте на второй сковороде на растительном масле в течении 1-2 минут.
Coat the pollock fillet with adjika and salt. Place sauteed onion and grated cheese on top and roll the fillet into a roll. We roll the resulting roll into mackerel fillet and fasten it with toothpicks. Place the resulting rolls of two types of fish in a baking dish and place in a preheated oven at 180° for 25 minutes.
Обмажьте филе минтая аджикой и посолите. Уложите сверху пассированный лук и тертый сыр и сворачиваем филе в рулет. Полученный рулет сворачиваем в филе скумбрии и скрепляем зубочистками. Устанавливаем полученный рулетики из двух видов рыбы в форму для запекания и отправляем в разогретую духовку до 180° на 25 минут.
Serve fish rolls sprinkled with finely chopped aromatic herbs with mashed potatoes or white rice.
Подавайте рыбные рулетики присыпав мелконарезанной ароматной зеленью с картофельным пюре или белым рисом.