Wash the chicken meat, put it in a container, salt and pepper and pour kefir over it. Leave the dish to marinate for 2-3 hours. Peel the onion and cut it into half rings.
Вымойте куриное мясо, положите его в ёмкость, посолите, поперчите и залейте его кефиром. Оставьте блюдо мариноваться на 2-3 часа. Очистите лук и нарежьте его полукольцами.
Pour vegetable oil into a hot frying pan and add onions. Stirring constantly, bring the onion to a beautiful golden color. Place pieces of chicken meat marinated in kefir on top of the onion. Cover with a lid and simmer for 10-15 minutes.
На раскаленную сковороду налейте растительное масло и отправьте туда лук. Постоянно помешивая, доведите лук до красивого золотистого цвета. На лук сверху уложите кусочки куриного мяса, маринованные в кефире. Накройте крышкой и тушите 10-15 минут.
Add two tablespoons of tomato paste, mix with half a glass of water and pour into the pan with the chicken. Stir the dish, cover with a lid and simmer for another 10-15 minutes over low heat.
Добавьте две столовые ложки томатной пасты смешайте с половиной стакана воды и влейте в сковороду с курицей. Помешайте блюдо, накройте крышкой и тушите еще 10-15 минут на медленном огне.
Serve chakhokhbili with boiled potatoes, poured with melted butter and sprinkle generously with herbs.
Подавайте чахохбили с отварным картофелем, политым растопленным сливочным маслом и щедро посыпьте зеленью.