Cut the chicken into small pieces. Wash the chickpeas first. Chop the tomatoes with a knife. Cut the onion and bell pepper into half rings.
Нарежьте курицу на небольшие кусочки. Предварительно вымойте нут. Помидоры измельчите ножом. Лук и болгарский перец нарежьте полукольцами.
Pour vegetable oil into a hot frying pan and fry the onion until golden brown. Then add bell peppers, chopped tomatoes, tomato paste, granulated sugar and salt. Stirring occasionally, cook the vegetables for 10-15 minutes.
На раскаленную сковороду налейте растительное масло и обжарьте лук до золотистого цвета. Затем отправьте туда же болгарский перец, нарезанные помидоры, томатную пасту, сахарный песок и соль. Периодически помешивая готовьте овощи в течение 10-15 минут.
Add chicken pieces, chopped nuts and chickpeas. Stir, cover and simmer over low heat for 30-35 minutes.
Добавьте кусочки курицы, измельченные орехи и нут. Перемешайте, накройте крышкой и тушите на медленном огне 30-35 минут.
Serve chakhokhbili on portioned plates with sauces based on sour cream and spicy herbs.
Подавайте чахохбили на порционных тарелках с соусами на основе сметаны и пряной зелени.