Wash the chicken, divide into portions, salt and pepper. Pour boiling water over the tomatoes and remove the skins. Peel the onion and cut into half rings. Chop the tomatoes, finely chop the herbs and garlic.
Вымойте курицу, разделите на порционные куски, посолите и поперчите. Помидоры залейте кипятком и снимите с них шкурку. Лук очистите и нарежьте полукольцами. Измельчите помидоры, мелко нарежьте зелень и чеснок.
Place a piece of butter in a well-heated frying pan and fry the chicken pieces on both sides, add chopped onion and another piece of butter. Fry, stirring lightly, and after 5 minutes add the tomatoes to the pan, stir and place in an oven preheated to 180°C for 35 minutes.
На хорошо разогретую сковороду положите кусочек сливочного масла и обжарьте куски курицы с двух сторон, добавьте нарезанный лук и еще один кусочек сливочного масла. Жарьте, слегка помешивая, и через 5 минут добавьте в сковороду помидоры, перемешайте и отправьте в разогретый до 180°С духовой шкаф на 35 минут.
Serve baked chakhokhbili with a side dish of boiled potatoes and sprinkle the dish with chopped, fresh, aromatic herbs.
Подавайте запеченное чахохбили с гарниром из отварного картофеля и присыпьте блюдо нарезанной, свежей, ароматной зеленью.