Cut the biscuit into portions. Wash the fruit and cut it into cubes, removing the skin if necessary. Grate the lemon skin.
Бисквит нарежьте на порционные кусочки. Вымойте фрукты и нарежьте их кубиками, при необходимости отделив от шкурки. Натрите шкурку лимона на терке.
Mix yogurt, sour cream, starch and honey and add lemon zest. Heat the yogurt mixture in a fondue pot, stirring gently. Dip pieces of biscuit or fruit in warm yoghurt sauce.
Смешайте йогурт, сметану, крахмал и мёд и добавьте цедру лимона. Подогрейте йогуртовую массу в фондюшнице, аккуратно помешивая. Макайте кусочки бисквита, фруктов в теплом йогуртовом соусе.
Serve the beautifully decorated fruit on a wide platter and place a container of yoghurt fondue in the center.
Подавайте красиво оформленные фрукты на широком блюде, а в центре разместите емкость с йогуртовым фондю.